Diensten

Hieronder treft u een kleine greep aan van het dienstenpakket van VFD Adviseurs.

VFD Adviseurs meer dan financieel advies

Belastingadvies

 

De fiscale wetgeving verandert met regelmaat en kennis over jurisprudentie is niet voor iedere ondernemer vanzelfsprekend, eerder een uitzondering. Het juist toepassen van belastingwetten en -regels vraagt om up to date kennis. Die u bij voorkeur in uw voordeel toepast.

Wij verdiepen ons in uw onderneming en in u als persoon (privé situatie). Hierdoor zijn wij in staat fiscale kansen en bedreigingen voor u te monitoren.

VFD Adviseurs is lid van het Register Belastingadviseurs (RB) en tevens een RB erkend kantoor. Daardoor kunnen wij bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnisch informatie, ondersteuning in de beroepsuitoefening en voor PE-cursussen om onze kennis en kwaliteit op peil te houden. Dit zorgt ervoor dat wij kunnen anticiperen op de voor u van belang zijnde veranderingen en dat uw belangen optimaal behartigd worden.

Naast het verzorgen van uw belastingaangiften (inkomsten-, vennootschaps- en omzetbelasting), kunnen wij u onder andere adviseren op het gebied van:

 

 

Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.