Door aanhoudende groei en succes zijn wij op zoek naar nieuwe talenten om ons team te versterken.

Facebook

Volg ons op facebook!

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Na het versturen van de offerte aanvraag nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Nieuwe ontwikkelingen binnen VFD Adviseurs B.V.

Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen VFD Adviseurs B.V.

Steeds meer klanten weten ons te vinden en ons klantenbestand is in de afgelopen jaren dan ook flink gegroeid. Om u ondanks deze groei toch de persoonlijke service te kunnen blijven bieden die u van ons gewend bent zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met Adviesbureau van Dam B.V. te Moergestel.

Adviesbureau van Dam B.V. is een bekende naam op het gebied van belastingadvies en financiële dienstverlening en heeft, net als VFD Adviseurs B.V., kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Wij verwachten met deze samenwerking onze dienstverlening nog verder te optimaliseren.

VFD Adviseurs B.V. en Adviesbureau van Dam B.V. hebben in elkaar een betrouwbare partner gevonden en zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet. In de aankomende tijd zullen wij u op de hoogte houden van de ontwikkelingen rond de samenwerking. Wij verwachten dat u geen hinder zult ondervinden en vertrouwen erop dat deze samenwerking enkel positieve veranderingen voor u zal brengen.