Dringend advies: verleng uw bijzonder uitstel van betaling vanwege de coronacrisis

 

Bent u ondernemer en heeft uw bedrijf betalingsproblemen vanwege de coronacrisis? Dan kunt u tot en met 30 juni 2021 bijzonder uitstel van betaling aanvragen voor verschillende belastingen. Hebt u al bijzonder uitstel van betaling? Dan kunt u ons vragen het te verlengen. Ook dit kan tot en met 30 juni 2021.

Tot en met 30 juni 2021 kunt u bijzonder uitstel van betaling vanwege de coronacrisis aanvragen voor alle aanslagen inkomstenbelasting, Zorgverzekeringswet, vennootschapsbelasting, loonheffingen en omzetbelasting (btw), assurantiebelasting, kansspelbelasting, verhuurderheffing, milieubelastingen (opslag duurzame energie, energiebelasting, kolenbelasting, afvalstoffenbelasting, belasting op leidingwater), binnenlandse accijnzen (bier, wijn, tussenproducten, overige alcoholhoudende producten, minerale oliën en tabaksproducten) en verbruiksbelasting van alcoholvrije dranken.

Sinds 1 mei 2020 kunt u als bpm-vergunninghouder ook voor bpm bijzonder uitstel aanvragen.

Het bijzonder uitstel van betaling loopt tot en met 30 juni 2021. De belastingen waarvoor u bijzonder uitstel krijgt, hoeft u dus niet te betalen. Maar blijf wel op tijd aangifte doen.

 

 

Wat zijn de voordelen van verlenging van uw bijzonder uitstel?

 

 

Kiest u niet voor verlenging?

Zorg dan dat u uw openstaande belastingschuld zo spoedig mogelijk betaalt.

 

Heeft u vragen over het bijzonder uitstel? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier.