Jaarrekening

Het opstellen van een jaarrekening is (veelal) noodzakelijk voor externe partijen zoals de belastingdienst en de bank. Tevens, en misschien nog wel belangrijker, maakt een jaarrekening het u mogelijk om een goede bedrijfsvoering uit te oefenen.

De jaarrekening geeft inzicht in behaalde doelstellingen en biedt informatie om beslissingen te nemen over de toekomst van uw bedrijf. 

VFD Adviseurs zorgt dat bij het samenstellen van de jaarrekening de belangen van alle partijen erkent zijn. We passen de fiscale regels op de juiste manier toe en maken hierin keuzes in het belang van de ondernemer.

 Wij vinden het als financieel adviseur belangrijk betrokken te zijn bij onze opdrachtgevers. Onze aanpak is: informeel, persoonlijk, betrokken en zeker professioneel.

We werken graag met korte lijnen. De mensen binnen uw organisatie, die verantwoordelijk zijn voor de administratie, leren wij op een efficiënte wijze de boekhouding in te richten. Dit helpt iedereen in het besparen van tijd en met enkele knoppen inzicht te krijgen in de cijfers. Bespaar tijd en richt uw administratie efficiënt in.