Over ons

Betrokken en kwaliteit

 

VFD Adviseurs richt zich met name op de MKB-praktijk: startende en ervaren ondernemers, grote en kleine bedrijven. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid staan hoog in het vaandel. Met ons kantoor willen wij voor u een proactieve sparringpartner zijn. Adviseurs die meedenken en inspireren. Adviseren is wat ons betreft dan ook geen eenrichtingsverkeer. Of u nu een startende ondernemer of directeur grootaandeelhouder bent; wij helpen u graag uw doelen te realiseren.

 

Vanuit onze expertise en jarenlange ervaring wijzen wij u ook op de kansen die de financiële en fiscale regels een ondernemer kunnen bieden. Zowel op zakelijk als privé-gebied.

 

Heeft u financiële vraagstukken als ondernemer, of verliest u kostbare tijd door uw administratie zelf te doen? Wij helpen u graag om een zo efficiënt mogelijke oplossing te vinden. Dit kan door de boekhouding volledig uit handen te geven aan ons of door enkel de (kwartaal) aangiften en jaarstukken te laten verzorgen. Aan u de keuze.

 

Wij voelen ons als advieskantoor betrokken bij de resultaten van onze opdrachtgevers en denken mee! Graag maken wij de tijd op te sparren, immers: wij zijn naast adviseur, zelf ook ondernemer.

 

Ons team bestaat uit goed opgeleide en vakbekwame mensen, die de kwaliteitseisen nastreven die gesteld worden aan onze vakgebieden. Ons kantoor is aangesloten bij de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingkundigen) en is een Erkend RB kantoor.

 

In onze Privacy Policy wordt omschreven wie wij zijn, hoe en voor welke doeleinden uw persoonsgegevens verwerkt worden.

 

Werken bij

VFD Adviseurs is een snel groeiend bedrijf, met passie voor cijfers, fiscaliteit, service en de mensen die erbij betrokken zijn. Regelmatig hebben wij vacatures openstaan. Momenteel hebben wij vacatures openstaan voor:

  • Administrateur
  • Junior belastingadviseur

 

Heeft u interesse? Neem dan contact op via het onderstaande formulier.

VFD Adviseurs

De Driesprong 23

5241 TJ

Rosmalen


Postbus 354

5240 AJ Rosmalen