Startersbegeleiding

Bij de opstart van een eigen bedrijf komt veel kijken. U moet alle facetten van een bedrijfsvoering gaan beheersen. En dit is dus ook de financiële, fiscale en juridische kant van het ondernemen.

VFD Adviseurs BV helpt u bij de eerste stappen. Zoals het formuleren van uw doelstellingen, het opstellen van een bedrijfsplan, het opstellen van een begroting en het investeringsplan, het inrichten van uw administratie, het maken van de juiste keuze qua juridische bedrijfsvorm en het bepalen voor welke faciliteiten u in aanmerking komt.

Vervolgens ondersteunen wij u bij het inrichten van de boekhouding, juist vanaf de start van uw bedrijf. Zodat u bewust wordt van het nut hiervan en dat u, zodra u voor een investeringsbeslissing staat, niet enkel een keuze maakt gebaseerd op uw buikgevoel maar mede het financiële inzicht in uw bedrijf.

VFD Adviseurs BV fungeert als een klankbord voor startende ondernemers. Wij begeleiden bedrijven graag van het begin af aan, en ondersteunen in het realiseren van de gestelde ambities. Met als doel uit te groeien tot een succesvolle onderneming.