VFD Adviseurs meer dan financieel advies

Versantvoort Financiële Dienstverlening is een administratie- en advieskantoor voor MKB, ZZP’ers en freelancers. U kunt bij ons terecht voor uitbesteden van uw administratie, deels of in zijn geheel.

Wij hebben een passie voor ons vak: We denken mee met uw ambities, maken u bewust van het nut van een goed georganiseerde administratie en helpen u hierbij. We kunnen zelf beginnen met het vertellen over onze manier van werken. Maar liever laten wij onze opdrachtgevers aan het woord. Lees hier waarom klanten graag met ons samenwerken.

VFD Adviseurs is een administratie- en belastingadvieskantoor voor het midden- en klein bedrijf (het MKB), zzp’ers en freelancers. Wij verzorgen uw gehele financiële en fiscale traject. U kunt bij ons terecht voor het uitbesteden van uw gehele of gedeeltelijke administratie. Daarnaast voor: jaarrekening, belastingaangiften, salarisadministratie, financieel advies, fiscaal advies en startersbegeleiding.

 

Wij hebben passie voor ons vak. Wij denken mee met uw ambities. Uw financiële administratie en belastingzaken zijn bij VFD Adviseurs in goede handen, zodat u uw handen vrij heeft voor waar u echt mee bezig wilt zijn: succesvol ondernemen!